måndag 3 november 2014

Norrköping




Som jag längtat att få åka dit. Äntligen var det dags. Min dotter Amandas nya boplats tillsammans med pojkvännen Joakim. Det bästa var att Petra kunde vara hemma med våran fyrfoting Winston hela helgen. Då kunde både mormor Lisbeth,Arvid och Magnus följa med. Inte så vanligt att vi alla är ute på turné. Tack Petra!


 
 
 
Norrköping bjöd på en regnig gråmulen dag men det gjorde inget. Så fint det var runt Motala ström och alla gamla industrilokaler. Tyckte husen påminde om Bodens gamla militärbostäder. Joakim åkte och tränade några timmar medans vi tränade fötterna i staden.
 
 
 
 
 
På fredagkväll när vi anlände bjöds vi på god mat. Herrarna i hörnet var gladare än vad bilden visar, månntro de var hungriga?
 
 
 
 
 
Efterrätt ingick naturligtvis i menyn.
 
 
 
 
 
Mästerkocken Joakim övervakar grytan
 
 
 
 
 
...tillsammans med Amanda. Så fint och hemtrevligt kök.
 
 
 
 
 
Vatten som forsar är fascinerande.
 
 
 
 
Vackert på kvällen med alla ljussättningar. Här har vi just varit ut och ätit på en god italiensk restaurang. Tycke dock att servicen var lite bättre hemma hos Amanda & Joakim men lika gott var det =) En stad med charm. Förstår att de trivs bra.
 
 
 
 
 
 
Tack för en superfin helg Amanda! Vi saknar dig!
 
 
 
 
 
" Det är roligare att prata med någon som inte använder långa, svåra ord utan tämligen korta, lätta ord som: Vad sägs om att äta lunch? "
 
 
-       Nalle Puh   -
 
 
 
 


2 kommentarer: