måndag 3 oktober 2016

50 år
En mörk oktoberkväll är väl perfekt att minnas en solig födelsedag. Sista skälvande dagen av Juli månad. Så tacksam att få leva. Vill vara med för alltid. Vem har sagt att det inte går.


Gott grillat från mästerkockarna Arvid & Magnus. Blev någon svettdroppe i värmen men det var det helt klart värt.En del av gästerna träffar jag tyvärr ej så ofta. Saknar dem. Tror jag får fylla år varje månad så roligt var det att ses.


Hela familjen var engagerad i mat och dryck så det blev inte så mycket fotografier. Här bjuder jag och Amanda på blundande ögon.Några av gästerna fastnade på bild. Fotograf mamma Lisbeth.

Blev uppvaktad både före och efteråt av arbetskamrater och släkt. Det var min andra semesterdag. Känslan var  att sommaren 2016 gick extra fort.  " Den som inte ser det allvarliga i att fylla 50 år ,har ingen humor"

 - Citat av Stig Järrel -
2 kommentarer:

  1. Vi minns med glädje ditt födelsedagskalas! Trevliga människor och god mat och vackert väder! Visst, vore det roligt att träffas oftare... Hoppas att du trivs med dina 50 år :-)

    SvaraRadera