måndag 14 januari 2013

Ljuset är tillbaka!

 

Idag har jag varit ledig. Arbetat min första helg på säkert 10 år. Tog en skidtur i det vackra vädret. Motionsspåret jag åker går igenom skogen-så fint! Idag trodde jag att jag glömt lamporna på inne men det var solen som envist skickade in strålar. Lyste upp alla rum. Det bästa är att det bara blir längre och längre tid vi nu får se solen varje dag. Lika härligt varje gång det händer i ens liv.

 
 
 

 

Redigeringen fungerar inte så bra här något är det i systemet som felar-känns trist,man tappar lite sugen att fortsätta blogga. Jag kämpar vidare ett tag får vi se =)

 
 
 
 
 
 

Såhär glad och nöjd var jag ialla fall idag ute i skidspåret. Eftersom jag nu sitter vid två data skärmar hela dagarna och måste ha fullt fokus på det jag ska göra-lyssna-bedöma-hänvisa-skriva-faxa-prata med SOS alarmering-koppla rätt- på några minuter-samtidigt =) behöver jag tänka extra mycket på mina spända muskler så det är viktigt att vara ute och röra på sig så fort tillfälle ges. Sen sitter jag även i bilen över 2 timmar totalt så en viss omställning är jag just nu mitt uppe i-spännande och en utmaning för mig. Längtar även efter att få se Amanda på skype igen i slutet av denna vecka. Hon är två veckor på Nya Zeeland utan dator men vet att hon har det bra.

 
 

Varje morgon föds vi på nytt. Vad vi gör idag är det som betyder mest. 

 

- Buddha

1 kommentar:

  1. Visst är det lite märkligt att man gläds lika mycket varje år, när solen och ljuset återvänder - trots att man (=jag) upplevt det i MÅNGA år nu!
    Du gör det bra (eller dåligt??) som kör så långt varje dag, själv tycker jag att det räcker med sammanlagt en timme...
    Tråkigt när det krånglar på dator/blogg - men fortsätt! Kram!

    SvaraRadera