lördag 10 november 2012

This way!

 

 

Så var jag hemma igen,borta bra men hemma bäst. Blev intensiva dagar i huvudstaden. Träffade flera trevliga människor bla två kvinnor från Vasa. Så intressant att höra om hur olika en del saker är/fungerar i grannlandet Finland och ändå är vi så nära varandra. Deras dialekt är så mysigt "mumintrollslik". Idag har vi varit på en nyöppnad butik här i Boden-alltid trevligt. Den heter "Urbanstore" och där fanns så fina inrednings saker synd att plånboken inte var lika tjock. Vi bestämde oss iaf för detta skåp-blev perfekt att få upp vårat modem och router från golvet,de rymdes precis bakom vägvisar pilen. Det roliga är att man kan vända på pilen som i dagliga livet-man tar en helt annan väg ibland.



 

 

Många fina kuddar hade de från Mimou. Man fick tre för två...blev så sugen på några men det får vänta. Vi fick ju ett fint skåp ovan. Här hemma målas det på en gammal byrå i furu som Magnus hade med sig. Den har stått nog länge i garaget nu så Magnus målar vitt,vitt. Måste säga att det kliar i fingrarna att inte bry sig i målningens konst men fint blir det. Ska nu fundera på några nya knoppar till byrån,det finns alltför många att välja emellan.

 

 

 

 

Imorgon är det farsdag. Tänk så många som inte har någon far att fira. Tycker att man kan tänka på varandra mer i vardagen. Det har blivit så mycket köpmännens marknad. Fick ett erbjudande från Ica i brevlådan där det faktiskt lagt till i texten att det finns de som ej har någon far att fira-bra gjort av dem.

 

" Om du inte går inom dig så går du utan dig"



1 kommentar:

  1. Jaha, det blev ett "Pil-skåp", ja, de är fina! Kuddarna blev en färgklick hemma hos oss - nu håller Owe på och tapetserar det sista.
    Har kollat det där med Hälsoväst, det verkar som en bra idé...

    SvaraRadera