söndag 30 december 2012

Nytt år!

 
 

2013 närmar sig med stormsteg.

 Förhoppningsvis även mer ljus för oss häruppe i norr. Här hemma har vi varit "avskurna" dvs vårat nätverk har legat nere i många dagar. Tänk vad man blir irriterad-inget kan man göra såsom betala räkningar,läsa mail,blogga etc. Vi klarade oss bra ändå såsom vi har gjort förut innan all denna teknik tog över det mesta av våra ärenden.

 
 
 
 

Julen har varit lugn och skön fast jag saknat Amanda har dagarna rullat på. Kylan bet sig fast så det blev inte några skidturer som jag sett framemot. Winston har verkat nöjd att vi hållt oss hemma hela dagarna. Lite soffmys med Arvid tackar han aldrig nej till.

 
 
 
 
 

På Juldagen gjorde jag något nytt för mig iallafall -saffrans & honungs senap. Riktigt starkt och gott till en skinkbit. Nu börjar man dock vara belåten med all julmat och ser framemot att få plocka bort julsakerna. Det är lite som att man "städar" ut 2012 och tar in det nya året 2013.

 
 
 
 

Har försökt njuta och ta dagen som den kommer snart stundar vardagens nya händelser. Vill därmed önska alla ett riktigt gott slut och ett gott nytt  2013!

 
 
 
 
 

" Ungdom är när du får vara uppe till sent på nyårsafton. Medelålders är när du är tvingad"

 

-Bill Vaughn

 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar